rijles aanvragen of bel 06 226 097 85

Reguliere les

Rijles van 50 min voor € 49

Een reguliere les bij autorijschool Henk van Wassenaar kost voor 50 minuten slechts € 49,-.
meer informatie over

Spoedcursus

€ 2.395,-

De spoedcursus bestaat uit 31 lessen van 60 minuten en een CBR praktijkexamen. Hiervoor betaald de kandidaat een bedrag van € 2.395,- .

Dit bedrag moet minimaal 4 weken voor de aanvang van de rijopleiding betaald zijn in verband met het aanvragen van het praktijkexamen. Na betaling worden de tijden en data van de rijlessen met u afgesproken. U rijdt 2 of 3 uur per dag naar keuze.

De kandidaat moet ervoor zorgen dat hij/zij in het bezit is van een geldige theorie catagorie.B van het cbr, voordat hij/zij praktijkexamen gaat doen.

Tussentijdse toets

€ 245,00

De TTT is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen en om eventuele nervositeit weg te nemen.

Na afloop van de toets krijgt u advies over de examenonderdelen waaraan u nog extra aandacht aan moet besteden. Als u het onderdeel bijzondere verrichtingen met goed gevolg heeft afgelegd, krijgt u een vrijstelling voor dit onderdeel tijdens het eerstvolgend B-examen.

Praktijk examen

€ 280,00

Denkt u samen met uw instructeur dat u beschikt over voldoende rijervaring, dan wordt het tijd uw praktijk examen aan te vragen. Dit doen wij door middel van het Examen Reserverings programme TOP internet, dit geeft u meer invloed bij het vaststellen van de datum en het tijdstip van uw praktijkexamen.